Vlees

Biefstuk

Cabernet-Sauvignon

Toscaanse Sangiovese

Argentijnse Malbec

Chileense Carmenere

Syrah

Andouillette

Grenache

Minervois

Bloedworst

Côtes du Rhône

Fronsac

Dolcetto D’Alba

Bresaola

Chianti

Carpaccio

Champagne Rosé

Chianti

Charcuterie

Beaujolais

Cabernet-Sauvignon

Rhône

Rode Loire

Chateaubriand

Barolo

Margaux

Chorizo

Zuid-Afrikaanse Pinotage

Fijne vleeswaren

Chileense Cabernet-Sauvignon

Gehakt

Rhône

Chianti

Ham (gebakken)

Beaujolais

Pinot Noir (Nieuwe wereld)

Ham (gerookt)

Riesling

Chardonnay (Nieuwe wereld)

Hamburger

Chianti

Beaujolais

Iberico Ham

Fino of Amontillado Sherry

Kalfslever

Rode Beaujolais

rode Rioja

Champagne

Medoc

Kalfsvlees

Witte en rode Bourgogne

Pinot Gris

Bordeaux

Chardonnay

Kalfszwezerik

Côte de Beaune

Riesling

Chardonnay

Pouilly-Fumé

Kangoeroe

Australische Cabernet-Sauvignon/Chardonnay/Syrah

Lam

Médoc

Rode Rioja

Australische Cabernet Sauvignon

Lamskoteletten

Rode Saumur

Pomerol

Lamskroon

Pauillac

St-Julien

Lamsschouder

Bordeaux Superieure

St-Emilion

Mergueze worstjes

Australische Syrah

rode Rioja

Grenache

Niertjes

Cabernet Sauvignon (Nieuwe wereld)

Pommard

Rode Beaujolais

Ossenstaart

Brunello, Ribera

Syrah

Châteauneuf-du-Pape

Osso Buco

Dolcetto

Pinot Noir

Paté

Rode Beaujolais,

Duitse half droge witte wijn

Pensen

Meursault

Prosciutto

Barbera d’Asti

Beaujolais

Pinot Grigio

Rund

Barolo, Pomerol

Corbières

Rundvlees (gebraden/gestoofd)

St-Emilion

 

 

Sirloinsteak

Barolo

Pomerol

Cabernet-Sauvignon (Nieuwe wereld)

Spek

Beaujolais

Pinot Noir (Nieuwe wereld)

Chardonnay

Tong

Chileense Chardonnay

Rode Beaujolais

Bergerac

Cahors

Varkensgebraad

Chianti

Chardonnay (Nieuwe wereld)

Varkenskoteletten

Pinot Gris

Pinot Noir (Nieuwe wereld)